SPAT

SPAT ZOEKT EEN BEELDREDACTEUR

SPAT is op zoek naar een beeldredacteur die onze artikelen van foto’s kan voorzien.

Wat bieden wij jou?

SPAT biedt een online platform voor het delen van je foto’s en ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen. Je komt terecht in een jong ambitieus team, dat zich gezamenlijk wil inzetten om ieders individuele doelen en ambities te verwezenlijken.

Daarnaast krijgt elke redacteur op spatonline.nl een eigen profielpagina om zichzelf te presenteren én zal er elke maand een (vrijblijvende) borrel plaatsvinden om met elkaar de ontwikkeling van het platform te bespreken, voor inspiratie en nieuwe ideeën of om gewoon gezellig te netwerken.

Wat verwachten wij van jou?

We verwachten van jou dat je de artikelen op de website voorziet van een mooie headerfoto. Redacteuren benaderen jou over de het onderwerp van hun artikel en jij gaat op zoek naar een bijpassend beeld. Jij en de redacteur hebben hiervoor de volledige artistieke vrijheid.

We zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor fotojournalistiek en ervaring met Photoshop.
Je redacteurschap bij SPAT is vrijwillig en een unieke kans om aan je portfolio te werken.

SPAT-redacteuren schrijven over onderwerpen op het gebied van media, cultuur en lifestyle:

Media
– Technologie
– Mediahypes
– Film en TV
Cultuur
– Muziek
– Theater en Dans
– Kunst
– Literatuur
Lifestyle
– Reizen
– Events
– Sport en gezondheid
– Mode
– Culinair

Sollicitatie

Om er zeker van te zijn dat jouw verwachtingen van SPAT overeenkomen met onze verwachtingen van jou, werken we bij SPAT met de volgende sollicitatieprocedure: je stuurt een mail naar redactie@spatonline.nl met een korte motivatie, je CV en vier door jou gemaakte foto’s. Zodra wij jouw sollicitatie hebben doorgenomen, nemen we contact met je op en word je uitgenodigd voor een kort (gezellig) gesprek.

Mocht je nog twijfelen om te solliciteren, dan kun je uiteraard ook vrijblijvend meer informatie aanvragen over het beeldredacteurschap bij SPAT via redactie@spatonline.nl.