Gastredacteur

SPAT biedt jonge schrijvers de kans om te proeven van de journalistieke wereld, om kennis te maken met het schrijven voor een publiek en om even uit de academische schrijfstijl te stappen.

Wij zijn constant opzoek naar nieuw talent om ons karakter van ‘online portfolio voor beginnende schrijvers’ kracht bij te zetten. Schrijven voor SPAT is dan ook op vrijwillige basis. Lijkt het je leuk om een eenmalige bijdrage te leveren? Neem dan contact op met info@spatonline.nl, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken voor een gastredacteurschap.

Wat bieden wij jou?

Een eerste opstap naar de journalistieke wereld; jouw artikel wordt online geplaatst en gepromoot. We bereiken een breed lezerspubliek via onze website en social media. SPAT biedt een online platform voor het delen van je artikel en ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen. Je krijgt de kans om je voor te stellen op onze website en social media.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent nieuwsgierig naar de wereld om je heen en je hebt een oog voor interessante onderwerpen en invalshoeken. Daarnaast ben je bereid om je te richten op een van onze categorieën: SPAT tipt, erop uit, onderzoekt, checkt, merkt op, recenseert, vindt of interviewt. Verder heb je een levendige schrijfstijl en kun je die tonen in een aantrekkelijk en toegankelijk artikel. Ook ben je bereid om bij ons te leren en sta je open voor opbouwende kritiek en tips van onze hoofdredactie.